Verkoop

HOORT U MUZIEK DAN DENKT U AAN DE LIEFDE

Vleugels

In de sfeervolle pianozaak -Stevinstraat 41- vindt u vleugels van diverse merken en prijzen, zoals Steinway & Sons en Bechstein. De gebruikte Steinway vleugels zijn in eigen atelier geheel gerestaureerd. Een kijkje in onze werkplaats is zeker de moeite waard.

Piano’s

Naast de vleugels staan piano’s van vooraanstaande merken in de pianosalon opgesteld. Elke piano of vleugel heeft een eigen klankkleur en karakter, zodat het kiezen van een voor u geschikt instrument met grote zorgvuldigheid dient te geschieden, waarbij een vakkundig advies van veel belang is. Naast de nieuwe piano’s is er ook altijd een aanbod van gebruikte instrumenten.

Silent Piano

Woont u in een flat of in een gehorig huis dan kunt u toch pianospelen. Want dankzij de combinatie van ambachtelijke akoestiek en digitale techniek kunt u muziek maken zonder uw buren of huisgenoten te storen. Een piano kopen met ingebouwd Silent Systeem is dan ook een uitstekende oplossing. Een Kyoshi Silent System kan ook in uw piano worden ingebouwd. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Overige Diensten

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor pianostemmen en alle vormen van onderhoud aan uw instrument. Tevens kunt u door ons uw piano of vleugel laten taxeren. Of wilt u het misschien verkopen. Wij zijn altijd geïnteresseerd in mooie gebruikte instrumenten. Neemt u vooral even contact met ons op. Ik beantwoord graag al uw vragen.